Napi ajánlatok IKEA Örs vezér tere, Budapest

Minden nap egy új termék kedvezőbb áron. Az ajánlatok kizárólag az adott napon érvényesek, a készlet erejéig. Az ajánlatok megváltoztatásának jogát fenntartjuk magunknak.

Feb. 23.

RIMFORSA

Tárolótartó, bambusz
1990 Ft eredeti ár: 2990 Ft

A természetes bambusz meleg és vibráló hatást teremt, ami egyszerű üveggel és acéllal van kombinálva. A RIMFORSA sorozat rendezett munkaterületeket nyújt, tartós és könnyen kezelhető anyagokkal.
TERMÉKLEÍRÁS

Több

Feb. 24.

VÅRKRAGE

Takaró, kék
895 Ft eredeti ár: 1290 Ft


TERMÉKLEÍRÁS

Több

Feb. 25.

SAMMANHANG

Üvegdoboz tetővel, átlátszó üveg
995 Ft eredeti ár: 1590 Ft

Az üvegdoboz segítségével bemutathatod, de akár el is rejtheted annak tartalmát. Az egyik oldala bordázott, a másik pedig átlátszó üvegből készült, így csak el kell fordítanod, hogy egy mozdulattal eltüntesd, ami benne van.
TERMÉKLEÍRÁS

Több

Feb. 26.

LURVIG

Macskaágy/ház, fekete
4790 Ft eredeti ár: 6490 Ft

Kényelmes házikó, puha ágy vagy biztonságos menedék. Ez a fekhely pillanatok alatt átalakítható, így cicád is otthon érezheti magát.
TERMÉKLEÍRÁS

Több

Feb. 27.

GLADOM

Tálca-asztal, fehér
4990 Ft eredeti ár: 5990 Ft

Szerethető, mégpedig olyan áron, aminek alig lehet ellenállni. Vegyél egyet vagy többet és legyen minden ülőhely kényelmesebb. Könnyű és egyszerűen áthelyezhető, levehető tálca tetővel a rágcsálni valókhoz.
TERMÉKLEÍRÁS

Több

Feb. 27.

ISFJORDEN

Állótükör, fehérre pácolt
14 990 Ft eredeti ár: 22 990 Ft

Használd az alsó kis okos polcot olyan dolgok tárolására, mint a hajszárító vagy hajkefe és az oldalán lévő gombokat szíjaknak és ékszereknek. Valódi és romantikus érzés egyszerű tömör fa dizájnnal.
TERMÉKLEÍRÁS

Több