Napi ajánlatok IKEA Soroksár, Budapest

Minden nap egy új termék kedvezőbb áron. Az ajánlatok kizárólag az adott napon érvényesek, a készlet erejéig. Az ajánlatok megváltoztatásának jogát fenntartjuk magunknak.

Feb. 23.

DINERA

18 db-os étkészlet, szürke-kék
5990 Ft eredeti ár: 7990 Ft

A matt mázas kőagyagtól kapja a DINERA sorozat a különleges karakterét – válaszd ki a kedvenc színedet vagy társíts többet belőlük. Minden része egymásba tehető, mosogatógépben mosható és minden étkezés tökéletes kiegészítése.
TERMÉKLEÍRÁS

Több

Feb. 24.

ALEX

Fiókos elem, fehér
14 990 Ft eredeti ár: 20 000 Ft

Letisztult látvány, melyet könnyű szeretni és más stílusokkal ötvözni, akár egy íróasztal támogatásaként vagy önmagában. A hátoldal is tökéletes, a szoba közepére is helyezheted – minden oldal ugyanolyan szép.
TERMÉKLEÍRÁS

Több

Feb. 25.

LURVIG

Játékalagút cicáknak
1990 Ft eredeti ár: 2490 Ft

Ebben a játszóalagútban cicád pontosan azt teheti, amit igazán szeret - vadászhat és bújócskázhat. A labda felkelti az érdeklődését és felébreszti vadászösztönét. Ha pedig vége a játéknak, csak hajtogasd össze és tedd el az alagutat.
TERMÉKLEÍRÁS

Több

Feb. 26.

MÅLA

Festőállvány, puhafa, fehér
3990 Ft eredeti ár: 5990 Ft

Fedezd fel a benned rejlő kreativitást, akárcsak egy profi művész. Rajzolj táblára, fehér táblára vagy használj hozzá rajzpapírt. Az állvány összehajtható, így egy mozdulattal magaddal viheted és bárhol használhatod.
TERMÉKLEÍRÁS

Több

Feb. 27.

RINNIG

Edényszárító, kétoldalú
695 Ft eredeti ár: 995 Ft

Az edényszárító mindkét oldala használható, így rajtad áll, hogy hagyod a vizet az edényekről a mosogatóba folyni vagy összegyűjtöd és később kiöntöd.
TERMÉKLEÍRÁS

Több

Feb. 28.

VITAMINER HJÄRTA

Ágyneműhuzat-garnitúra, többszínű
3490 Ft eredeti ár: 4990 Ft

A VITAMINER HJÄRTA hamar a kicsik és a nagyok kedvencévé vált, ami teljesen érthető. Fenntartható módon előállított pamutból készül, amely remekül szellőzik, elvezeti a nedvességet és gyengéd a bőrhöz.
TERMÉKLEÍRÁS

Több