Napi ajánlatok IKEA Soroksár, Budapest

Minden nap egy új termék kedvezőbb áron. Az ajánlatok kizárólag az adott napon érvényesek, a készlet erejéig. Az ajánlatok megváltoztatásának jogát fenntartjuk magunknak.

Apr. 23.

HEMNES

Cipősszekrény,4 részes, fehér
24 990 Ft eredeti ár: 34 990 Ft

Egy hely ahol rendszerezheted és tárolhatod a cipőidet, megkönnyítve a felgyorsult életet. Az egyszerű, klasszikus dizájn egy csepp tradícióval fűszerezve remekül illik a HEMNES sorozat egyéb bútoraihoz.
TERMÉKLEÍRÁS

Több

Apr. 24.

BRANÄS

Kosár, rattan
2990 Ft eredeti ár: 3990 Ft

A kézzel szőtt rattan minden kosárnak egyedülálló és természetes látványt nyújt. Ennek a stabil kosárnak sok lehetséges felhasználási módja van és a KALLAX polchoz méretezték, ezáltal egyedi funkciót kap.
TERMÉKLEÍRÁS

Több

Apr. 25.

LERHAMN

Asztal, világos antik pác, fehérre pácolt
17 990 Ft eredeti ár: 24 990 Ft

Az asztalt egyszerű dizájnja által könnyű szeretni és elhelyezni. A tömör fenyőfa szépen érik idővel és meleg, valódiság érzését hozza a szobába – tökéletesen illik a LERHAMN székhez.
TERMÉKLEÍRÁS

Több

Apr. 26.

TINAD

Beépített hűtő/fagyasztó A++, fehér
119 990 Ft eredeti ár: 149 900 Ft

Hűtőszekrény/fagyasztó állítható polcokkal és palacktartóval, hogy a teret az igényeidhez igazíthasd. Az egységes látvány érdekében rejtsd a konyhádhoz illő ajtajú szekrénybe.
TERMÉKLEÍRÁS

Több

Apr. 27.

ÄLMAREN

Konyhai keverőcsap, rozsdamentes acélszín
9990 Ft eredeti ár: 14 990 Ft

Ez a csap segít a víz- és energiatakarékosságban - hogy a számláidat is csökkenthesd. A magasan elhelyezkedő kifolyócső praktikus a nagy edények tisztításához és a minőség által garantáltan kibír sok évnyi mosogatást és öblítést.
TERMÉKLEÍRÁS

Több